Tuesday, June 6, 2017

Depresyon ve Steroidler !

Depresyon ve Steroidler !

Anabolik steroidlerle ilgili depresyon ve ruhsal değişimler, insanların vücut geliştirme topluluğunda ya da forumlarda çok sık konuşmadıkları konular. Bunun için başlıca sebepler, bu olguya ilişkin utanç ve anlayış eksikliği. Depresyonun topluluk düşüncesindeki insanlardan çok daha yaygın olduğunu anlamak önemlidir.

Dahası, topluluğun dışındaki genel halkın zihnine dövülmüş aşırı üfleme masalları var. Bu yazıda, gerçekleri dengeleyecek, anabolik androjenik steroidlerin (AAS) kullanıcılarının gerçek deneyimlerini kullanacağım ve bazı sporcuların duygularını ve depresyonunu önlemek için nasıl tavsiyeler vereceğim.





Depresyon nedir?

Depresyon, doktorlar hala tam olarak anlamayan çok karmaşık bir konudur. Depresyon öyküsü olmayanlarda bile ortaya çıkabilecek bir genetik özellik olabileceği kabul edilmektedir. Depresyon umutsuzluk ve umutsuzluğun sürekli bir anlamındadır. Aslında, bu anlamda o kadar güçlü ki, depresyondaki kişiler çalışma, çalışma, yemek yeme, genel olarak arkadaş / aile ya da hobinin tadını çıkarmayı zor bulabilir. Şaşkınlık olarak, depresyon hayatınızda bir kez ya da yıllar boyunca birçok kez ortaya çıkabilir.

Ekibiniz bir oyun kaybettiğinde üzülmenin bir nedeni var; ancak kendini intihar hissi ve kendinizi ağlamak için odaya kilitlemek başka bir şeydir. Unutmayın, klinik depresyon ile kötü bir gün geçirme arasında fark vardır. Temel nokta, depresyonda kişinin depresyondan uyanması ve günde çoğu zaman en az 2 haftalık süreyle deprese kalmasıdır.

Aşağıdaki belirtilerin bir kısmına sahipseniz ve art arda 2 haftadan fazla sürdüyseniz, muhtemelen klinik depresyon yaşıyorsunuz demektir:

    Neredeyse her zaman enerji kaybı.
    Neredeyse günlük suçluluk duygusu veya değersizlik.
    Kilo alımı veya kaybı.
    Sık sık intihar düşünceleri.
    Faaliyetlere olan ilginin azalması.
    Uykusuzluk (uyku eksikliği) veya aşırı uyuma (fazla uyku).

NIMH'ye göre, majör depresyon, ABD'li nüfusun % 7'sini etkiliyor ve 4 yetişkinin 1'inde yaşamları boyunca majör depresyon atağı yaşayacak. Yaşlılar ve gençler / çocuklar arasında majör depresyon tanısı konulmaz ve tedavi edilmemiştir, ancak bu demografik bilgiler sık ​​sık sessiz gerçekleşir.



Depresyon şansını artıracak faktörler

Taciz:

Geçmişteki fiziksel, cinsel veya duygusal istismar, yetişkinliğe depresyon olarak dönüşebilir.

İlaçlar:

Bazı ilaçların depresyona neden olan yan etkileri vardır.

Fikir ayrılığı:

Aileniz veya arkadaşlarınızla çatışan kişiler, özellikle de genetik açıdan savunmasız olsalar, kendilerini depresyona açarlar.

Ölüm:

Sevilen birini veya yakınındak birini kaybetmek.

Genetik:

Ailenizde çalışıyorsa, depresyona girme ihtimaliniz daha yüksektir, buna rağmen daha önce de belirtildiği gibi sıfır geçmişi olanlarda da ortaya çıkabilir. Bu nedenle, bireysel genetik klinik depresyona karşı savunmasızlık düzeyini belirler.

Büyük olaylar:

Değişim iyi, değil mi? Yeni bir işe başlamak, taşınmak, evlenmek veya emekli olmak, bazı insanları depresyona, özellikle de zayıf adaptasyon yeteneğine sahip kişilere atabilir, çünkü klişenin tercümesi olmayabilir.

Kişisel sorunlar:

Aileniz ya da arkadaşlarınız arasında kaçak olmak büyük bir konudur. Bilimsel çalışmalar, bir gruptan dışlanmış (ayrılmış) olmasının, majör depresyon vakalarında görülebilen fizyolojik reaksiyonlara neden olabileceğini kanıtlamıştır. Bu, böyle bir sosyal baskının uzun vadede depresyona yol açabileceği anlamına gelir.

Hastalık:

Egzersiz yapamayan bir sporcu depresyona girer. Kanser gibi, aktif olma yeteneklerini bozan önemli hastalıklara sahip bireylere benzer bir şey olabilir. Nitekim, psikolojik uygulamada, depresyonun bu özel yönüyle ilişkili olan depresyon tedavisinde kullanılan bir teknik vardır. Depresyona giren hastanın aktif olması, hoş vakit geçiren hobileri, aralarında spor yapmasını içerir.

Madde bağımlılığı:

Maddeleri istismar eden her 3 kişiden 1'i depresyona sahiptir. Rekreasyonel ilaçlar, sigara içiyor ya da günlük olarak alkol alan birisini tanıyorsanız, depresyonda% 30 şans var. Bu, büyük depresyonun psiko-biyolojik kökeniyle ilgisi var, çünkü bu maddeler bir sistemini biyolojik bir seviyede etkiliyor.


Erkeklerdeki hormonal değişiklikler

Erkeklerde çok fazla depresyon semptomu halının altına sürünürler, çünkü "sadece erkekler erkek" olarak kabul edilirler veya erkekler yardım çağırmaktan veya konuşmaktan gurur duyarlar. Dahası, belirgin belirtiler ortaya çıktığı zaman bile, erkekler kendileri depresyon semptomlarını görmezden gelebilir ve sorunu dişilerden daha fazla zorlarlar. Sonuç olarak, istatistikler çarpıklaşıyor; insanların yaptığı gibi, kadınların depresyona girdiklerini düşünüyorlar.

Testosteronun depresyondaki rolü

Bilim adamları, düşük testosteronun neden depresyona neden olduğundan emin değiller, fakat ikisi arasında bir bağlantı olduğunu biliyorlar. Bir anabolik steroid döngüsünden çıktığınızda, HPTA (Hipotalamik-pitüiter gonadal eksen) düzgün çalışmayacaktır. Bunun nedeni, testislere ve leydig hücrelerine LH sağlayan hipofiz bezlerinizdir. Pituiter bezler aşırı hormonları tanıyacak ve döngü sırasında uyku moduna geçecektir. Bu, vücudunuzun kendiliğinden iyileşene kadar testosteron üretmeyeceği, bu sürecin post-cycle terapisi (PCT) ve köprü fazı olarak da geçeceği anlamına gelir. Bu, ekzojen hormonların atıldığı andan itibaren başka bir steroid döngüsü başlattığınız andan sonraki dönemdir. Bu evredeki hedef, vücudunuzun doğal olarak testosteron üretme yeteneğini kazanmaktır. Birçok steroid kullanan kimse, steroid döngüleri arasında yeterince zaman ayırmaz ve sonuç olarak vücutları tamamen iyileşemez. Steroid kötüye kullanımının tekrarlanması, sürekli HPTA başarısızlığına neden olur ve kalıcı düşük testosteron düzeylerine ve uzun süreli depresyona neden olur. Bunu telafi etmek için uygun bir post-cycle terapisi (PCT) ve köprü çalıştırmak önemlidir.

Östrojen'in depresyonda rolü

Düşük östrojen seviyeleri depresyona neden olur ve yüksek östrojen seviyeleri, prolaktin tüketimine katkıda bulunur ve bu da depresyona neden olabilir. Erkekler doğru çalışabilmesi için östrojene ihtiyaç duyar ve bir denge olmalıdır. Testosteron, dianabol, deca durabolin gibi aromatize edici bileşikler çalıştırırsanız steroid döngüsünde östrojende artış bekleyebilirsiniz. Bunu dengelemek için aromasin veya arimideks gibi bir aromataz inhibitörü kullanmanız gerekir, ancak çalıştırılması gerekir Doğru olarak çalıştırmak aşırı östrojenin düşmesine neden olur.

Diyet ve yaşam tarzı seçimleri

Diyet ve yaşam tarzı seçimleri testosteron düzeylerini ve depresyonu etkileyebilir. Egzersiz eksikliği, fakir diyet, sağlıksız uyku ve yaşam stresleri tarafından tetiklenecek kötü domino etkisidir. Ne yazık ki tersine çevirmek zordur. Depresyona maruz kalan insanlar sigara, alkol, uyuşturucu ve diğer kötü muamelelere bağımlı olma eğilimindedirler ve bunlardan kullandıkları kısa dopamin dalgalanmaları, bu depresyondan uzaklaşmanın tek yoludur. Basitçe ifade etmek gerekirse, sağlıksız ve dengesiz bir vücudun testosteron üretmek için pek bir sebebi yoktur, çünkü doğa sizden yavru üretmenizi istemez.

Depresyon Nedenleri


Erkekler anabolik steroidlerden çıktığında çok fazla depresyon belirtisi oluşur. Sinirlilik, öfke, uyuşturucu / alkol kötüye kullanımı, belirtilerin kendilerini gösteren örneklerinden sadece birkaçı. Duygularını bastırmak, kendilerine ve maalesef başkalarına yönelik şiddet davranışlarına neden olacaktır. Bu, vücut geliştirme toplumunda "öfkeli öfke" olarak bilinir.

Sürüklenen öfke hakkında bir sürü mizah ve şaka var, ama gerçekten gülünç bir şey değil. Bir erkeği hapse atabilir, ilişkileri mahvedebilir, işlerini mahvedebilir ve kişisel fiziksel / zihinsel acıya neden olabilir.

Profesyonel güreşçi Chris Benoit bir cinayet intihar etti ve medya bunun için steroidleri otomatik olarak suçladı. Bununla birlikte, klinik depresyondan da acı çektiğini biliyoruz. Steroidler durumu daha da kötüleştirdi mi? Belki, ama durumunun beklemek felâketi gibi görünüyor, burada steroidler işlemi hızlandırmaya yardımcı olabilir. Ama gerçekten yaptın mı? Daha sonra Chris Benoit'in ağrı kesici ve eğlence uyuşturucularını kötüye kullandığı ortaya çıktı, bu nedenle dava tamamen belli değil.


Teorik olarak, Roid öfkesi dürtü denetimini bozar ve aşırı tepkileri provoke eder. Birisi sana bir şey söylüyorsa, sadece yürümek yerine agresif olma şansın var. Bu, "erkeklerin erkekler" olduğuna bir örnek olsa da, gerçekte sadece olgunluk değildir. Esasen, eğer steroidlerden önce kafanız duruyorsa, steroidler sizi daha büyük bir baş ağrısı yapar. Eğer yukarıda anılan dürtüsel davranış ve / veya depresyon belirtileri varsa, anabolik steroid kullanırken majör depresyon ve kızgın öfke mucizesinin başında bir adamsınız. Benoit gibi belirli kişiler ilk etapta steroid kullanmamalıdır - dönemi. Dahası, hepimiz muhtemelen anabolik steroid kullanmamamız gereken birini tanıyor, ancak bunun hakkında hiçbir şey yapmıyoruz.

Üstyapı imalatçısının ömrü

Yaşam biçimine takıntılı birçok vücut geliştirici kendilerini zihinsel güvensizliklerde bulunduran fiziksel güvensizliklere sahip olma eğilimindedir. Belki de genç olduklarında sıska veya yağlı oldukları için kaldırılmışlardır ya da belki de boyları kısadır. Onların küçük bir 'ambalajı' olması ve telafi etmenin bir yolu olarak vücut geliştirme kullanması mümkündür.

Vücut geliştirme bir çıkış yolu ve bu takıntılı vücut geliştiricilerinin anabolik steroidlere yönelmelerinin büyük bir nedeni olabilir - hedeflerine daha hızlı ve abartılı bir şekilde ulaşmak için. Steroidler durdurulduğunda veya bir yaralanma gerçekleştiğinde ve kazanım yapma yeteneklerine müdahale ederse, sporcu depresyona düşebilir.

Dopamin, prolaktin ve cinsiyet


Cinsel istek ve hayatta kalma gereksinimlerimiz söz konusu olduğunda dopamin kuralları. Bize ödüllendirmek için yaptığımız hemen hemen her şeyi yapmaya motive eder ve tüm memelilere bu nörotransmitter kimyasal verilir. Dopamin, seks yapmak veya nefis bir ny tarzı pizza yeme arzusunun arkasında. Ayrıca, kumar, alışveriş, sigara içmek ve hatta bilgisayar oyunları için keyif / ödül merkezi. Bir dilim pizza yemesinden dopamin daha büyük bir patlama elde edersiniz; bir tabak ham brokoli yerseniz; Bu nedenle, sevdiğiniz pizza değil, içeriye girdiğinizde aldığınız dopamin acele.

İnsanlar, yavrularınız arasında daha fazla genetik çeşitlilik yaratmak için farklı ortaklarla daha fazla bebek yapmak için evrimleşti ve dopamin itici güçtür. Dolayısıyla, daha yüksek dopamine sahip olanlar, onları aynı cinsel pozisyonlarla besleyen aynı partnerle seks yapmaktan çok sıkılacaklar. Cinsiyete göre, diğer ortakları ararlar ya da dopamin düştüğünde ahlaksız olabilecekleri konusunda diğer fetişleri ararlar. Katılımcıların olay sırasında acele etmesi, salınım, mükemmel bir örnektir, ancak dopaminin aşındıktan sonra pişman olabilirsiniz.


Prolaktin

Prolactin üzerine bir kitap yazabilirim, ancak temelde memeli memelilerin emzirmek için süt üretmesini sağlayan bir hormon proteini. Erkeklerde, dopamin düştüğünde, ters ilişki gösterdiği için çoğalacaktır. Erkeklerde yüksek prolaktin seviyeleri cinsel istek ve cinsel istek arz etmeyecektir.

Bir orgazm olduğunda dopamin ve prolaktin ile ilgili 2 şey olur. Dopamin düşürüldüğümüzde düşer ve prolaktin iki haftaya kadar yükselir (refrakter dönem). Erkeklerde orgazm sonrasında seks yapmak arzusunun olmaması doğrudan bu fenomene bağlıdır. İlginçtir, bu herhangi bir dopamine bağlı arzuyla ortaya çıkar. Pizza mı aldın? Daha iyi hissedin, bir süre pizza istemeyin. Biraz alkol mü? Daha iyi hissedin, X için zaman ayırmaya gerek yok. Dopamin anlamıyla büyük bağımlılık ve depresyon ile insanların hayatını çalıştırır. Birçok kişi ne kötülük ne olursa olsun kendilerini suçlu hissedebilir, iş / ilişkileri mahvedebilir ve bunları depresyon açısından daha derin bir deliğe koyabilir.

Steroidlere dopamin bağlantısı

Anabolik steroidler kullanıldığında dopamin nörotransmitter sistemlerini etkilerler. Çok fazla dopam olanları daha fazla kaygı, saldırganlık, bağımlılık, kompulsiyon, cinsel fetiş / bağımlılık eğilimindedir ve daha büyük risk alır. Kapak tarafında, steroidlerden çıkan roller coasterı oluştuğunda depaminasyon ortaya çıkabilir ve dopamin düşer. Bu, depresyon, antisosyal davranış, düşük libido / ED (erektil disfonksiyon) ve motivasyon / hırs eksikliğinden kurtulmak için bağımlılık arayışına neden olur. Bu nedenle, anabolik steroidleri kullanan bazı erkeklerin neredeyse her gün spor salonunda olduğunu fark edebilirsiniz, ancak steroidlerden çıktıklarında kaybolurlar. Doğru bir döngüden sonra, sürücüleri tamamen kaybederler. Aslında, steroid kullanımından önce düşük dopamine sahip olma ihtimali yüksektir, bu nedenle de depresyona yatkındır.


Steroidler ve Bağımlılıklar

Trenbolone ve androjenik steroidler

Trenbolonun sadece dopamini arttırmakla kalmayıp prolaktin de artacağını belirtmek önemlidir. Bu, saldırganlığa ve 'öfke öfkesine' eğilimli olanları olumsuz yönde etkileyebilir ve kesinlikle steroid kullanımından önce dengesiz olanlar trenbolonu kullanmaktan kaçınmalıdır. Aksi halde hapishaneye girebilir veya bir ilişkiyi kolayca mahvedebilirler.

Ayrıca, androjenik bileşiklerin hem dopamin hem de serotonin salınımı için işlevleri aktive edebildiği çalışmalarında kanıtlanmıştır. Serotonin artışları aynı zamanda duygudurum ve agresifliği de etkileyebilir. Yani, büyük saldırı sorunları varsa, androjenik bileşiklerden kaçınılmalıdır.

Bağımlılık

Bağımlılık eğilimli olanlar anabolik steroid kullanımını zararlı bulacaktır. Steroidlerin kullanılması ve dopamin iltihaplanması daha fazla kaygı ve bağımlılığa neden olabilir. Dahası, steroidleri durdurmak ve dopamin deposu kullanmak depresyona bağlı bağımlılıklara neden olabilir. Bu nedenle her iki durumda da bir bağımlı tercih ettikleri şeytanlara daha fazla bağımlı hale gelecektir.

Kumarbazların çoğunun para kaybettiğini biliyoruz, neden bunu yapıyorlar? Alınan dopamin acelesi nedeniyle, bu kadar basittir. Dışarıdaki hemen her kumarbazda dopamin dengesizliği çok fazla ya da çok az. Bunu dengelene kadar sonunda kırıldı. Karışıma steroid ekleyin ve bir kumarbaz casino'da daha da pervasız hale gelecektir.

Depresyon hakkında SSS

Steroid küründen  sonra depresyona yakalanma olasılığı en yüksek kimdir?

Varolan bağımlılığı olan ve / veya var olan depresyon sorunlarına sahip olanlar, anabolik steroidlerden çıktıklarında neredeyse daha fazla depresyona kapılmaktan kesinlikle kaçınmamaktadırlar. Bir post-cycle terapisi (PCT) uygulamakta başarısız olan ve herhangi bir planlama yapılmaksızın steroidleri soğuk türkiyede durduranlar, motivasyonunu ve egzersiz iradesinin gücünü kaybetmek için daha olasıdır. Ne yazık ki, dopamin ve testosteron eksikliğinden depresyona düştükleri için antrenmana rahatsız olmayan çok sayıda sporcu var. Bütün bunların altında yatan neden, bir döngüden sonra doğal testosteron düzeylerini iyileştirmek için uygun bir post-cycle terapisi kullanmak için bilgi eksikliğidir.

Erkek arkadaşım steroid alıyor / alıyor ve şimdi depresyondayım, ne yapabilirim?

Bu soru forumlarda çokça ortaya çıkıyor ve yapabileceğiniz ilk adım, bunu neden bu konuyla ilgilendirdiğine eğitmeye çalışmaktır. Sonra, onun için en iyi tavsiye, anabolik steroid almayı bırakmak olacaktır çünkü depresyonu daha da kötüleşecektir. Ayrıca hem HCGenerate ES hem de SARMS'i uygulayarak uygun bir post-cycle terapisi (PCT) uygulamak gerekir. Bu onun kazançlarını korumasına, libidoya, dopamini ve testosteronu güçlendirmesine ve prolaktinini düşürmesine yardımcı olacaktır. Daha sonra, daha olgunlukla, daha iyi bir zihin çerçevesi ve uygun bir planla tekrar steroid almaya çalışabilir.

Kürden  sonra iyileşmeyi garanti etmek için en iyi Post Cycle Therapy (PCT) nedir?

Dünyadaki şu anda en iyi post-cycle terapisi, post-cycle recovery'ü garanti etmek için 7 hafta süren birden fazla bileşik kullanan "Perfect PCT" planıdır. Mükemmel PCT'yi kullanmıyorsanız zayıf iyileşme ve kalıcı HPTA kapatma riskini yaşarsınız. HPTA'nın kapatılması, herkesin önlemek istediği korkunç depresyon semptomlarına neden olacaktır.

PCT sırasında depresyonu önlemeye yardımcı olma

PCT sırasındaki takviyeler

Mukuna Pruriens adı verilen, dopamine destekleyen, prolaktin düşüren ve testosteronu artıran bir baklagil var. Nitekim çalışmalar, testosteronun% 27 oranında arttığını ve prolaktin düzeylerini% 33 düşürdüğünü gösterdi. Dopamin arttırmanın sırrı, hormon / nörotransmitter dopaminin öncüsü olan L-DOPA'dır (levadopa). Bu nedenle, yutulduktan sonra dopamine dönüşür!

Buna ek olarak, prolaktin düşürdüğü kanıtlanmış çinko ve magnezyum olmak üzere iki mineral vardır; Böylece, süreçte dopaminin yükseltilmesine yardımcı olur.

HCGenerate ES adı verilen ve bu bileşiklerin 3'ü ve Batı Afrikalı Fadogia Agrestis de dahil olmak üzere bir düzineden fazla doğal bileşiği içeren bir ek var. HC, ES'yi iyileştirerek testosteron düzeylerinizi, dopamine seviyelerinizi ve prolaktin düşürmede yardımcı olur. Dolayısıyla, depresyonu önlemek ve bedeninizi ve zihninizi dengelemek için post-cycle terapisi (PCT) sırasında bu takviyeyi çalıştırmak için mükemmel bir fikirdir.


PCT sırasında SARMS

SARMS, post-cycle terapisi sırasında ve köprü sırasında da kullanılabilecek mükemmel bir üründür.

SARMS, Selektif Androjen Alıcı Modülatörleridir. Androjen reseptörlerine basarak çalışırlar, ancak anabolik steroid kadar baskı yapmazlar, bu nedenle döngüden çıkarılabilirler. Kan çalışması, osteine (MK-2866) 'yı 4 hafta veya daha kısa bir süre kullandıktan sonra, anabolik steroidlerle% 95 düşürmekle karşılaştırıldığında sadece ~% 10-15 düştüğünü göstermiştir. Bu nedenle, HPTA hala çalışacak ve kazançlarınızı ve gücünüzü daha kolay tutabilirsiniz.

Üstelik, Cardarine (GW-501516) kullanımı, bir PPAR olduğu için tamamen güvenlidir ve hormonsuzdur. Cardarine, dayanıklılık seviyenizi yükseltmek için size yardımcı olacak ve vücut yağ seviyelerini düşük tutacaktır.

Spor salonu için motivasyonunuzu korumak için vücut ve köprü süresince SARMS uygulamak ek bir silah olacaktır.





Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attenion-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.