Friday, June 2, 2017

WWE'deki Steroidler

WWE'deki Steroidler

Steroid serimiz bu kez profesyonel güreşte steroidlere bakarak devam ediyor. Bu kimsenin steroid kullanımının profesyonel spor dünyasında çok yaygın olduğunu söyleyen bir sır değil, bu yüzden bu makalede WWE'deki steroidlere bakacağız ve gerçekleri kurgundan ayırt edeceğiz.

WWE Nedir?

WWE, film, müzik ve ürün satışı da dahil olmak üzere çeşitli medya gelir kaynaklarına sahip bir eğlence şirketidir. Bununla birlikte, en çok kablo TV ve izleme başına ödeme modunda gösterilen güreş etkinlikleri nedeniyle biliniyorlar. İlginç bir şekilde, profesyonel güreşçilerinin çoğu büyük Hollywood filmleri ve şovlarında rol almaya başladı. Geçen yıl, gelirleri yılda 30 milyon dolar net kar ile 500 milyon dolara ulaştı.



Şirket, 1980 yılında Vince ve dünyanın en tanınmış ve en büyük güreş promosyon şirketi haline getiren Linda McMahon tarafından kuruldu. Aslında, şirketleri, hisse senetlerinin New York Menkul Kıymetler Borsasında halka açık şekilde ticareti o kadar beğeniliyor. Bu nedenle, güreşçiler bir gün WWE'ye girmeye çalıştıkları sürpriz değil.
Eğitim

WWE etkinliklerinin meşru spor müsabakaları olmadığının anlaşılması önemlidir, ancak eğlence amaçları için yapılan komutlarla gösterilmiş ve koreograf performanslarından anlaşılmaktadır.

Bununla birlikte, WWE ile ilgili en büyük efsane, çünkü sporcular aslında birbirleriyle tam olarak temas kurmadığı için güreş güvencesi bir şekilde güvende. Pro-güreşte boyun ve omurilik yaralanmalarından beyin yaralanmalarına, kırık kemiklerden hatta felç / ölümden sayısız ciddi yaralanmanın farkında olan az insan var. Dayanıklılığın, bir maç geçirebileceğiniz gücün bir arada olması, burada sürekli olarak toparlanma ve 250 poundluk erkekler atmanız için inanılmaz bir yetenek gerekir. Bundan dolayı, birçok profesyonel güreşçi, vücutlarına maruz kaldıkları sürekli darbelerden emekli olduktan sonra bile uzun yıllar boyunca daimi yaralanmalarla uğraşmak zorundadır.

Böylece, maçlar için eğitim son derece acımasızdır. Profesyonel bir güreşçi haftada birçok saat eğitir ve çabucak yorucu egzersizleri ve maçlarından kurtulma yeteneğine sahip olmalıdır. Aksi halde, PPV üzerindeki maçları izlemek için büyük paralar ödeyen şovlarda ve izleyiciler evinde yüksek ödeme yapan kitlelerini eğitmeyi başaramayacakları için, kapıyı hızla gösterilecekler. Yüksek bir seviyede gerçekleştirilen bu basınç performansı arttırıcı ilaçlar / hormonlar ve diğer bileşiklerin kullanılmasına neden olur.


Vince McMahon'ın steroid sıkıntıları

Bahsettiğim gibi WWE'nin kurucuları Vince ve Linda McMahon'dur .Bazı güreşçiler, Vince'in güreşçilerinin steroid kullanmasını talep ettiklerini ileri sürdü, çünkü bu mantıksal olarak daha eğlenceli bir maç yapacaktı. Örneğin Kevin Wacholz, McMahon'un kendisine steroid kullanmasını emrettiğini ya da kovulacağını ifade etti.

McMahon steroidleri

Vince McMahon, 1991'de federal bir suç haline getirilmeden önce kendisinin de steroid kullandığını itiraf etmiştir. Aslında, 1993'te federal mahkemede yargılanmış ve burada güreşçilerine steroid dağıtmakla suçlanıyordu. Bununla birlikte, Hulk Hogan, McMahon'un asla steroid satmaya çalışmadığını ve bu tanıklığın McMahon'u iktibas etmesine yardım ettiğini ifade etti.


Steroidleri Test etme prosedürleri

Karşılaşalım, WWE'deki test prosedürleri bir şaka ve nedenini göstereceğim. 2006 sporunda steroid kullanımının incelenmesi sırasında WWE, her 2 yılda bir güncellenen bir istismar ve uyuşturucu testi politikası başlattı. Tüm anabolik steroidlerin yanı sıra HGH (insan büyüme hormonu) ve IGF (insülin benzeri büyüme faktörü) dahil olmak üzere düzinelerce PED yasaklanmış olarak listelenmiştir. Bununla birlikte, yakalanacak son WWE atleti Ricardo Rodriquez ve Randy Orton'un uyuşturucu testlerini geçemediği 2012 ve 2013 yıllarında geride kaldı.

Sorun, testin kan ve idrarla yapılması ve daha sonra başarısız olanların daha seçici testlere geçmesi ve bu testlerin 2. ve 3. kez başarısız olması gerektiği. Bir başka deyişle, eğer birisi HGH kullanıyorduysa, o zaman HGH'yi almayı bırakabilirlerdi ve sonraki test serisini yaptıklarında sistemin dışına çıkıyordu. Aynı şey, kısa bir süre sonra saptanamayan bazı anabolik steroidler için de geçerlidir. Dolayısıyla, bu gevşek test protokollerinden PED'in WWE'deki tüm profesyonel güreşçiler arasında yaygın olduğunu çıkarabiliriz.


Sık kullanılan steroidler

Çok kısa algılama zamanı pencereleri olan HGH ve diğer peptitlerin yanı sıra ester olmayan trenbolon ve testosteron kullanımı ile uzaklaşmak son derece kolay olurdu, çünkü gizlemek son derece kolay olurdu. Örneğin, testosteron propionate algılama süresi sadece 2 haftadır, bu yüzden ilk testi başaramayacak olsaydı, 2 hafta içinde tekrar test edebilir ve bir sonraki test süresinden sorun çıkarmadan geçebilirdi. Dahası, çoğu oral steroid, aşırı derecede istismara uğrayabilir, çünkü çok uzun süre sonra saptanamayacaklardır.

PED'leri kullanmanın faydaları

WWE güreşçilerinin vücutları, belki diğer sporlardan çok daha fazla vurduğu için çabucak iyileşme yeteneğine sahip olmalı ve çok sık yapıyorlar. Bir profesyonel güreşçinin geçmesi gereken stresin daha iyi anlaşılması için, spor salonunda 250 kiloluk bir ağırlık almaya ve tekrar tekrar atmaya çalışın. Bu nedenle HGH, güreşte şiddet kullanıyor.

Dahası, mukavemet ve dayanıklılık önemlidir, bu nedenle RBC'yi (kırmızı kan hücreleri) ve kütlenin artırılması yardımcı olacaktır. Bu nedenle, testosteron, trenbolone ve halotestin ve Anapolon gibi bir dizi oral steroid gibi bu tür anabolik steroidler yararlı olacaktır.


Chris Benoit trajedisi

Chris Benoit, 2004 Royal Rumble kazanan bir Kanada şampiyon güreşçisi idi. WWE'nin başı ödeme bazında başbakanlık dönemlerinde yaptığı etkinlikleri öne çıkardı ve şimdiye kadar ilk 10 büyük oyuncudan biri olarak değerlendirildi.

22 Haziran 2007'de Benoit eşini ve oğlu öldürüldü ve 2 gün sonra kendisi asıldı. Müfettişler, trajediyi beyin hasarı, anabolik steroid kullanımı ve depresyon gibi faktörlerin bir kombinasyonu üzerine suçladı. Bu olay sadece güreşi değil, aynı zamanda anabolik steroidleri de önemli bir işaretti. Birisi ana suçlunun, güreş kariyerinde aldığı vurulardan kaynaklanan beyin hasarı olduğuna karar verebilirse de (aynı konular proletme futbolunda, boks ve hokeyde görülebilir), medya steroidleri suçlamakta hızlıydı.


Steroid  Kullanmayı Reddeden Veya Kabul Eden Profesyonel Güreşçiler

The Rock olarak da bilinen Dwayne Johnson, Hollywood'un aktörü olarak büyük paralar kazanan eski bir güreşçidir. İlginçtir ki, steroid kullanımını sorduktan sonra Rock, "Yaptığınız zor işi inkar etmek istiyorlar" şeklindeki sözcüğü sordu.

John Cena, WWE'nin en popüler profesyonel güreşçilerindendir ve bir vesileyle şimdiye kadar performans arttırıcı uyuşturucular alıp almadığı konusunda bir röportajda sorulmuştur. Onun cevabı "Hayır" idi ve "şimdiye kadar yaptığım rekabetin her zaman uyuşturucuya karşı test edildiğini" iddia etti.

Ken Shamrock başlangıçta UFC'de başladı, ancak bir boyun yaralanması onu tekrar MMA'ya göndermeden önce profesyonel güreşe gitti. Kazalarından birinin ardından uyuşturucu testinde başarısız oldu.

Savaş Lordu, 80'li yılların başında ve 90'lı yılların başlarında güreşte popüler oldu ve Vince McMahon'un PED'lerin kullanıldığı davasında ifade verdi.

Hulk Hogan kuşağının en popüler güreşçilerindendi ve film, gösteri ve reklamlarda rol aldı. PED'leri kullanmayı kabul etti, ancak McMahon'un anabolik steroidleri satması için zorlamadığını ya da onu zorlamadığını ifade etti.




Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attenion-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.