Sunday, May 28, 2017

Steroid Kanunları-Yasaları Nelerdir ?

Steroid Kanunları-Yasaları Nelerdir ?

Çevrenizdeki dünyayı tamamen tanımayan bir kayanın altında yaşadıysanız, o zaman çeşitli steroid yasalarının sıkı olabileceğini bilirsiniz. Steroid kanunları Amerika Birleşik Devletleri'nde ülkeden ülkeye büyük farklılık gösterirken hepsinin içinde  en katı olanıdır ancak aynı zamanda birçoğunun pek anlamadığı pek çok şey vardır. Birçok performans arttırıcı yasanın çarpık bir görüşüne sahiptir ve bunun nedeni budur ve güvenli hissetmek ve hatta haklı kılmak arzusundan doğabilir "ustalık"? Gerçeği değiştirme. Duyduğumuz şey, bir anlayışın temeli ve performans artırmanın bir parçası olduğunuz veya steroid yasalarını anlamamadaki başarısızlıktan dolayı sizi kurtaracak bir savunma olmadığını dikkate almayı düşündüğünüz takdirde bile.

Steroid Kanunların Esas ve Menşei:

Birleşik Devletlerde her bir eyaletin  kendi steroid yasaları vardır ancak bu yasalar, 1990 Kontrollü Maddeler Yasası uyarınca yürürlüğe giren federal steroid kanunlarının üzerinde değildir ve 2004 Kontrollü Maddeler Yasası uyarınca güçlendirilmiştir. ABD'de anabolik androjenik steroidler pek çok kişi gibi yasadışı değildir; Kontrol edilen maddelerdir ve önemli bir fark vardır. Kontrollü maddeler olarak, anabolik androjenik steroidler, Barbitüratlar ve LSD öncüleri ile aynı şekilde Tablo III uyuşturucular olarak sınıflandırılır.





Program III'ün Kontrolünü Anlamak:

Schedule III kontrollü maddelerde anabolik androjenik steroidler reçeteyle yasaldır; Doğrudur, geçerli bir reçeteyle yasal olarak anabolik androjenik steroidler kullanmasına izin verilir ve testosteron en çok reçetesiz verilir. Böyle bir reçeteyi elde etmek için çeşitli steroid kanunları uyarınca geçerli bir tıbbi amacı olmalıdır, reçeteye tıbbi bir ihtiyaç duyulmalıdır. Testosteron en çok reçete edilen anabolik steroid olduğundan yasal anlamda kullanımının en yaygın nedeni Hipogonadizm (Düşük Testosteron) veya Andropoz (toplam androjen baskılaması) tedavisidir. Bunlar anabolik androjenik steroidlerin öngörülmesinin tek sebebi değildir ; Birçoğunun çeşitli hastalıklarından muzdarip olan ve doğayı harcayan ve mağdurları yakan birçok kimse, sıklıkla onları reçete eder.


Efsane ve Yalan:

Performansı arttıran dünyada, yıllarca steroid yasaları ile ilgili hakim olan yaygın bir efsane ve yalan vardır ve en azından söylemek son derece tehlikelidir. Yalan basit; Pek çok performans geliştiricisi, kişisel kullanımın ciddi bir suç olmadığını düşünüyor ve bu durum neredeyse tüm durumlarda ağır bir suçlamayla karşı karşıya. Birleşik Devletlerin steroid yasaları çok spesifik ve son derece açıktır; Anabolik androjenik steroidlere sahip olmak için geçerli bir tıbbi reçeteniz olması ve böyle bir reçeteyi elde etmek için geçerli tıbbi bir amaca sahip olması gerekir; Performans artışı bu gereksinimi karşılamıyor. Bu yasanın gerekçeleriyle hemfikir olabiliriz ve neyse ki ABD'de hâlâ itirazda bulunma hakkına sahibiz ancak bu yasanın gerçeğini değiştirmiyor.


Uyulmama Hatası:

Amerika Birleşik Devletleri'nin steroid kanunlarına uyulmaması, hayatınızın geri kalanını olumsuz etkileyen korkunç sonuçlar doğurabilir. Kanunun çiğnenmesi, ağır para cezaları, hapishane süresi, uzun süre gözaltı ve hatta kalıcı bir suç kayıtıyla sonuçlanabilir ve ilk kez suçluların bile tümü mümkündür. Elbette ki mahkemenin hoşgörüsü eyaletten eyalete değişir ve önceki kayıtları olmayan bir kişi genelde birinci suç davasında daha iyi bir şansa kalır ancak mahkeme bir bireyden bir örnek çıkarmayı seçtiği vakalar vardır  ve düşündüğünüz gibi nadir değildir. Elbette tekrarlayan suçluları ve anabolik steroid satanlara bakmalıyız ve cezalar çok daha şiddetli olabilir, ancak bu bizi çok önemli bir noktaya getiriyor. Birçok devlette kişisel mülkiyetin tanımlanması çok zordur ve birinin, kendisiyle ilgilenmese bile ona yeterince sahip olması durumunda bir krupiye olarak görevlendirilmesi nadir değildir.


Alt çizgi:

Sonunda, Amerika Birleşik Devletleri'nin steroid yasalarına karşı güçlü bir dava ve adaletsizliğe dair katı argümanlar yapılabilir; Kontrollü Maddeler Yasalarını incelediğimizde, çok az dayanağı olduğunu ve diğer pek çok uyuşturucu kanununun olduğu gibi, bu yasaların varolduğu varsayılan tıbbî veya kanuni desteği taşımadığını tespit ettik. Kontrol Edilen Maddeler Yasaları, ABD hukukunda bir çeşit anomalidir; çünkü onlar gibi gerçekten de hiçbir şey yok, ancak doğru veya yanlış ne olursa olsun yasalar hala geçerli. Bu hatırlanması çok önemlidir; Doğru ya da yanlış hukuk, yasadır ve uyulmaması genellikle ciddi sonuçları beraberinde getirebilir.


Performans katılmaya gidiyorsanız, bunu anlamanız gerekir; eğer katılmayı seçerseniz ve sorun size gelirse o zaman kendi sorumluluğunuzu kendiniz üstlenmeniz gerekir. Bununla birlikte, bu yasanın değiştiremeyeceği anlamına gelmez ve bir gün çok iyi değişebilir ve anabolik steroidlerle huzurla destekleyebilecekleri bir dünyayı gerçekten isteyen performans arttırıcılar, doğru hareket yolu alınmış. Bu konuda şikayet etmek, ağlamakta ve "adil değil" diyerek yeterli değil mi ?? Yeterli değil ve sadece sizi bebek gibi hissettiriyor. Bu konuda bir şeyler yapmaya başlamanız önemliyse, konuyla ilgili insanları nasıl eğitmeyi öğrenin, nesnel olarak konuşmayı öğrenin, ancak duygusal konuşmadan özgür çıkın ve argümanlarınızı lütufla sunun. Kongrenin adına seslenmek umulmadık ve umutsuz gibi gelse de, senatörlerinizi arayıp onunla ilgili bir şeyler yapmaya başlayın; Inandığınız bir şey için ayakta durup savaşmakla yasaya aykırı hiçbir şey yoktur; Düşüncelerimizi seslendirme konusunda hala özgürdür ve hatırlamanız önem taşımadığını söylemeden önce bunu biraz okumak için okumuşsunuzdur ve bir performans arttırıcıysanız sizi etkiler.


Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attenion-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.