Thursday, May 25, 2017

Prohormonlar Nedir ?

Prohormonlar Nedir ?

Prohormonlar bir süredir var, ancak çoğu bu anabolik steroid kuzenleri hakkında gerçek bir anlayıştan yoksun gibi görünüyor. İlk olarak 1996 yılında Patrick Arnold ve onun prohormonu androstenedione'yi (Andro) piyasaya sürdüğü ve 1998'de popülerliğini patlattığı ve ardından St. Louis Cardinals'in Mark McGwire'inin prohormonu almasıyla dikkat çekti. Hafifçe söylemek gerekirse, dünya fark etti; Sonuçta, McGwire, o zamandan beri görülmemiş bir oranda homeruns pompalıyordu, şimdiye kadar görülmemişti ve prohormonlara başarıdan çok fazla şey atfedildi. Tabii ki Prohormonların Big Mac tarafından kullanılması, çağların anabolik steroid skandalına yol açar, ancak burada tartışmak istediğimiz prohormonlar değil, anabolik steroidler.

Prohormanları Ne zaman Çıktı ?

Prohormonlar, ilk olarak 1990 yılının Steroid Kontrol Yasası'nın bıraktığı büyük boşluk ve yük nedeniyle raflara çarptı. Artık planlı narkotik olarak sınıflandırılan anabolik steroidler ve bunlarla birlikte sadece prohormonlar için ağır sonuçlar doğuran boşluğu doldurma ve arz talep etme araçları sağladı . Tanım gereği hem de etki biçimi olarak, prohormonlar anabolik steroidler değildir, çok açık olalım. Genellikle böyle sınıflandırılırlar, ancak sadece birisi bunu söyler ya da bu doğru olmaz.




Prohormonlar nedir ?

Prohormonlar hormondur, bu kısım doğrudur, ancak prekürsör hormonlardır; Basitçe, bunun anlamı, tek başına bir inaktif hormondur. Örneğin anabolik steroidleri alın, bunlar hormonlardır ve vücuda girer girmez aktiftir ve kullanıma hazırdırlar; Az ya da çok, yarı ömürler ve bu nitelikteki şeyler etkinliği değiştirebilir, ancak genel anlamda bu doğrudur. Ancak prohormonlar, bir zamanlar metabolize olmuş aktif olmayan hormonlar olarak alınır; Tüyleri biraz ayırmak gibi görünüyor, ancak sonuçlara varmak için hızlı değilsiniz. Anabolik steroidlerin aksine, prohormonların tavanı ya da sınırları vardır. Aktif bir hormona dönüşme, vücutta enzimatik bir süreçle üretilir ancak vücudunuzda doğal olarak bulunan anabolik steroid seviyesi, prohormonların ne kadar etkili olabileceği konusunda bir tavan yaratacaktır.


Prohormonlar ve Kanun:

Prohormonlar anabolik steroidlerin cevabı ve yasadışı uyuşturucu olarak sınıflandırılmasının yasanın kendine özgü bir cevabı vardı. 2004 yılında kongre, orijinal steroid yasasını, prohormonları anabolik muadilleriyle aynı kadere etkin bir şekilde ulaştıran yeni ve geliştirilmiş Steroid Kontrol Yasası ile güçlendirdi; Ölüm cezası Bununla birlikte, kongre, piyasadaki prohormonlara dayanan bu yasağı koydu; bu, çeşitli bileşenler kombinasyonlarına sahip yenileri yakında raflara çarpacak ve bunu% 100 yasal olarak yapacak. Bu yıllardan bu yana raflara isabet eden yeni prohormonlar gördük; Sonunda kendi bıçaklarının öncüleriyle aynı bıçak altına yerleştirilirler ancak çekildiklerinde yerini alırlar.


Prohormonların Faydaları ve Yan Etkileri Nedir ?

Prohormonlar, anabolik steroidler gibi aynı kaliteleri üretirken, çok daha az derecede yaparlar. Prohormonların kullanımı ile güç ve kütlelerde kazançlar elde etmeyi, ancak anabolik steroidlerin kullanıldığı zamandan çok daha düşük bir derece elde etmeyi bekleyebilirsiniz. İlginçtir ki, prohormon kullanımının yan etkileri, anabolik steroidlerden çok daha şiddetli gibi görünmektedir veya belki de daha belirgin diyebiliriz. Olumsuz yan etkiler, anabolik steroid kullanımının muhtemel yan etkilerine benzer görünse de, daha sert ve daha belirgin olma özelliklerine sahip olma eğilimindedirler.




Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Name

Email *

Message *

Attenion-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.